Wilt u uw medewerkers en klanten trakteren op de beste koffie-ervaring? Rubinati biedt de oplossing met onze luxe, eigen gebrande koffiebonen die geschikt zijn voor bedrijven en kantoren. Of u nu op zoek bent naar een unieke koffiebeleving voor uw klanten, of een kwalitatief hoogwaardige koffievoorziening voor uw medewerkers, wij hebben een oplossing op maat voor u.
Onze koffiebonen worden wekelijks vers gebrand en zijn beschikbaar in verschillende smaken en verpakkingsgroottes, zodat u altijd de juiste keuze kunt maken voor uw bedrijf of kantoor. Bovendien bieden wij diverse koffieapparatuur en accessoires aan die aansluiten bij uw wensen en behoeften.
Daarnaast vinden wij het belangrijk om duurzaamheid hoog in het vaandel te houden. Daarom werken wij alleen met koffieboeren die hun bonen op een duurzame en verantwoorde manier produceren. Zo bent u verzekerd van niet alleen de beste koffie, maar ook van een positieve impact op mens en milieu.
Wilt u meer informatie over onze koffiesoorten, koffieapparatuur of een offerte op maat voor uw bedrijf of kantoor? Neem dan contact met ons op en ontdek de mogelijkheden van onze luxe, eigen gebrande koffiebonen.

Alles over het slow-roast brandproces
Traditioneel branden volgens de slow-roastmethode
Onze brandmeester werkt met verschillende koffiebrandrecepten: medium branden, medium dark branden (espresso) en dark roast branden. Hoe langer de bonen worden gebrand, hoe intenser en robuuster hun smaak, hoe meer de toast- en karameltonen naar boven komen.
Medium light branden: de bonen worden geroosterd tot ze hun ideale bruine kleur krijgen. Het resultaat: een fluweelzachte smaak met fruitige tonen. U proeft deze bonen vooral in onze mélange Burundi Gakenke.
Medium dark roast branden (espresso branden): de bonen worden geroosterd tot een donkerbruine kleur. Door het langere branden worden ze glanzend en komt er wat olie vrij. Zo verkrijgt de brandmeester de ideale volle, krachtige smaak voor een heerlijke after- lunch of after-dinner koffie, zoals onze mélanges Caffè Oro, Caffè Argento, Caffè Bronzo, Caffè Robusto en Décafé Arabica.
Dark roast branden: in dit langste en intensiefste brandproces krijgen de bonen een uitgesproken donkere kleur. De koffie die u ermee zet, heeft een expressieve, krachtige smaak met tonen van toast en karamel. U proeft deze bonen vooral in onze mélange Caffè Bella Notte.